Kategorie receptů
Teplý těstovinový salát s ředkvičkami
Počet ingrediencí
13
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
91 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Dle návodu uvaříme těstoviny. Scedíme, propláchneme vodou a necháme okapat. Očistíme si ředkvičky, cibulku a nakrájíme na kolečka. Na proužky nakrájíme sušená rajčata. Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme cibulku, rajčata a pak i ředkvičky a 2 minuty podusíme až jsou skleněné. Vše smícháme s těstovinami v míse, přidáme ocet, sojovou omáčku, nasekanou pažitku a koření. Posypeme restovaným sezamovým semínkem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Ředkvičky
500 g
Jedlá sůl
8 g
Pažitka
10 g
Ocet Balsamico
30 g
Sušená rajčata s kapary efko 210 ml a 1700 ml
10 g
Pitná voda nesycená
1000 g
Provensálské koření 15 g
3 g
Bez lepku Sójová omáčka 160 ml
20 g
Sezam
5 g
Olej slunečnicový
30 g
Podravka Natur přísada do jídel Středomořská 100 g
4 g