Kategorie receptů
Dip z grilovaných paprik
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
3 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Rozpálíme gril. Papriky položíme na mřížku rozpáleného grilu. Papriky grilujeme ze všech stran dokud nezačne slupka černat. Pak je přemístíme do mísy, přikryjeme potravinovou fólií a necháme 5-10 minut zapařit.
Z paprik odstraníme semeník a stáhneme ogrilovanou slupku. Vložíme do stolního mixéru a přidáme všechny ostatní ingredience. Mixujeme dokud se všechny suroviny nespojí.
Paprika červená
200 g
Česnek
1 g
Olivový olej
30 g
Sušená rajčata s kapary efko 210 ml a 1700 ml
10 g
Oregano 10 g
1 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g