Kategorie receptů
Fiambre z tuňáka
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
6 g
Doba přípravy
35 minut
Bez lepku
Postup přípravy
V misce rozmícháme 2 vajíčka, přidáme rozmačkaný česnek, nakrájenou petržel, 8 okurek nakrájených na kolečka, 8 oliv nakrájených a strouhanku. Vše dobře promícháme. Přidáme scezeného tuňáka a promícháme. Pokud je třeba, dochutíme. Na potravinářskou fólii uložíme masu z tuňáka. Srolujeme a dobře zabalíme. Zabalíme ještě do další vrstvou fólie, aby se roláda nerozpadla a vaříme nad párou 15 minut. Necháme vychladnout a nakrájíme. Smícháme majonézu s paprikou. Podáváme se salátem.
Vytisknout recept (PDF)Česnek
3 g
Petrželová nať
7 g
Olivy zelené
20 g
Majonéza Master 180ml
30 g
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
20 g
Tuňák v olivovém oleji 3x80 g SUN & SEA
250 g
Tuňák ve vlastní šťávě 80 g SUN & SEA
250 g
Paprika sladká 35 g
3 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Strouhanka bez lepku B 500 g
30 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
3 g