Kategorie receptů
Salát z marinované dýně
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
28 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Dýni Hokkaido (oloupané) nakrájíme na tenké plátky (nejlépe poslouží škrabka na brambory) a vložíme do marinády z olivového oleje, soli, pepře, rozmarýnu a nastrouhaného zázvoru. Necháme v lednici 24 hodin odležet a poté vyjmeme rozmarýn. Smícháme s ostatními ingrediencemi, ochutíme solí, pepřem a lehce zakápneme olivovým olejem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Dýně Hokkaido
300 g
Jedlá sůl
3 g
Rozmarýn čerstvý 18 g
5 g
Olivový olej
5 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Zázvor celý 3 ks
1 g
Rukola praná
100 g
Granátové jablko 250 g
15 g
Eat Fresh Italian mix 150 g
100 g