Kategorie receptů
Těstoviny s rajčatovou omáčkou, červenou paprikou, fazolkami a klobásou
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
164 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme v dobře osolené vodě a scedíme. Na olivovém oleji orestujeme 2 stroužky česneku nakrájené na slabé plátky, červenou papriku nakrájenou na slabé plátky a klobásu nakrájenou na slabé plátky. Přidáme pasírovaná rajčata, ochutíme solí a pepřem. Přidáme nakrájené zelené fazolky a uvaříme je v omáčce doměkka. Dobře promícháme s těstovinami a na talíři ozdobíme bazalkou. Podáváme s hoblinkami parmezánu, případně jej nastrouháme.
Vytisknout recept (PDF)Paprika červená
60 g
Česnek
2 g
Jedlá sůl
1 g
Bazalka čerstvá
2 g
Olivový olej
20 g
Parmazán 100 g
20 g
Zelené fazolové lusky 1000 g
80 g
Balaton klobása 280 g
100 g
Kukuřičné těstoviny s quinoou Sam Mills - Špagety 250 g
300 g
Pepř černý mletý 20 g
0.5 g