Kategorie receptů
Těstovinový salát s Ajvarem
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
102 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu a necháme vychladnout. K těstovinám přidáme tuňáka (bez nálevu), pokrájenou mozzarellu, 5 lžic Ajvaru a promícháme. Zakápneme olivovým olejem, osolíme a opepříme dle chuti. Před podáváním ozdobíme nasekanými bylinkami. Salát podáváme vychlazený.
Vytisknout recept (PDF)Petrželová nať
3 g
Bazalka čerstvá
3 g
Olivový olej
10 g
Tuňák ve slunečnicovém oleji 80 g SUN & SEA
360 g
Kukuřičné těstoviny 500 g Sam Mills - Vřetena
500 g
Pepř černý mletý 20 g
3 g
Podravka Ajvar jemný 350 g
60 g
GranSasso mozzarella bocconcino 100 g
250 g