Kategorie receptů
Spaghetti se smetanovo-tomatovou omáčkou, lososem a špenátem
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
139 g
Doba přípravy
20 minut
Postup přípravy
Na olivovém oleji orestujeme 2 stroužky česneku nakrájeného na slabé plátky, přidáme 700 ml pasírovaných rajčat, smetanu, ochutíme solí a pepřem a dobře provaříme. Vložíme nevařené těstoviny Adriana Spaghetti 2 minuty, které v omáčce změknou. Přidáme uzeného lososa, čerstvý špenát a dobře promícháme. Na talíři ozdobíme pažitkou.
Vytisknout recept (PDF)Česnek
2 g
Jedlá sůl
1 g
Pažitka
5 g
Špenátové listy
50 g
Pepř černý mletý 20 g
0.5 g
10% UHT smetana Mlékárna Pragolaktos 0,5 l
500 g
ADRIANA semolinové špagety 2 min 500 g
300 g
BORGES Extra panenský olivový olej 500 ml
20 g
Uzený losos plátky 100 g
200 g