Kategorie receptů
Zapékané chlebíky panini
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
28 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Na celou plochu spodního krajíce natřeme rajčatovou omáčkou.
Poklademe plátky šunky, mozzarelly, rajčat a na vrch přidáme alespoň čtyři lístky bazalky.
Zakryjeme druhým krajícem chleba, svrchu ještě potřeme trochou olivového oleje a zapékáme nejlépe na kontaktním grilu, dokud se toast neslepí a nezapeče dokřupava (čas zapékání závisí na grilu).
Případně můžeme použít i toaster nebo zapéct chleby v troubě na plechu vystlaném pečícím papírem.
Vytisknout recept (PDF)
Rajčata
100 g
Bazalka čerstvá
4 g
Olivový olej
3 g
Šunka á la Carpaccio kr. 75 g
100 g
GranSasso mozzarella bocconcino 100 g
100 g
Ketchup Master se sušenými rajčaty 530 g
15 g