Kategorie receptů
Zapékaná avokáda
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
2 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Troubu předehřejeme na 200 °C. Avokáda omyjeme, rozřízneme na polovinu a vyjmeme pecku. Pomocí lžíce uděláme větší díru. Opatrně rozklepneme vajíčko a přidáme do avokáda žloutek s troškou bílku. Osolíme. Umístíme 4 poloviny avokáda do mísy vhodné do trouby a pečeme asi 10 minut. Před podáváním posypeme cibulkou a přidáme kousky tuňáka.
Vytisknout recept (PDF)Cibulka jarní
30 g
Avokádo
400 g
Tuňák ve vlastní šťávě 80 g SUN & SEA
140 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g