Kategorie receptů
Syrečková pomazánka II.
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
5 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Tvaroh utřeme s máslem, přidáme 1-2 dl mléko a našleháme do pěny. Vmícháme nastrouhané nebo nadrobno nakrájené tvarůžky nebo syrečky, jemně nakrájenou cibuli, koření a podle chuti osolíme. Mažeme na chléb nebo chlebovou bagetu.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Jihočeské mléko lahodné polotučné 1,5% 1 l
20 g
Jihočeský syreček 0,1% 90 g
180 g
Paprika pálivá 25 g
3 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Milkin tvaroh jemný 250 g
250 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g