Kategorie receptů
Smažená jablka
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
35 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na plátky. Připravíme si těstíčko ze směsi na obalováni - 100 g směsi dobře promícháme metličkou se 150 ml studené vody. Vzniklé těstíčko necháme stát 10 minut, přidáme skořici a poté použijeme k obalování. Plátky namáčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji. Na talíři posypeme vanilkovým cukrem.
Vytisknout recept (PDF)Pitná voda nesycená
150 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
10 g
Skořice mletá 40 g
2 g
Olej slunečnicový
300 g
Hraška Vanilka 250 g
100 g