Kategorie receptů
Palačinka z červené řepy s kokosovou šlehačkou a jablíčkami
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
63 g
Doba přípravy
10 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Na rozpáleném (kokosovém) oleji osmažíme na kostičky nakrájené jablko spolu s rozinkami a skořicí. Jablka zalijeme javorovým sirupem nebo medem a restujeme, dokud jablka nezměknou. Tuhou část vychladlého kokosového mléka vyšleháme do hladka. Přidáme lžičku strouhaného kokosu. Palačinku naplníme jablky, přeložíme na polovinu a ozdobíme zbylými jablky spolu se šlehačkou. Nakonec je potřete arašídovým krémem, skořicí a kokosem.
Vytisknout recept (PDF)Rozinky
20 g
Kokos strouhaný
15 g
Skořice mletá 40 g
6 g
Včelí med smíšený luční 250 g
6 g
Jablka červená
180 g
Arašídová pomazánka 340 g
10 g
Makový olej 250 ml
10 g
SHAN SHI-Kokosové mléko 400 ml
200 g