Kategorie receptů
Jahodová přesnídávka s praženými vločkami
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
26 g
Doba přípravy
10 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Jahody opereme, necháme odkapat, odstraníme stopky a nakrájíme na malé kostičky. Sýr a jogurt dáme do misky a promícháme. Ochutíme medem a vanilkou z lusku. Přidáme jahody. Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme vločky a opražíme. Vločky přendáme na talíř a necháme mírně vychladnout. Jahodový sýr rozdělíme do dvou misek, posypeme opraženými vločky a můžeme podávat.
Vytisknout recept (PDF)Jahody
250 g
Jihočeský jogurt bílý min. 25% 200 g
20 g
Vanilka 1 lusk
0.5 g
Včelí med luční 250 g
5 g
Krajanka máslo 250 g
5 g
Blaník cotagge 150 g
400 g