Kategorie receptů
Salát z pohanky a červené čočky
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
92 g
Doba přípravy
45 minut
Postup přípravy
Mrkev, celer a petržel nakrájíme na kolečka a dáme vařit. Přidáme zeleninový bujón a bobkový list. Na pánvi na olivovém oleji osmahneme cibuli s klobásou nakrájenou na kolečka. Poté přendáme do hrnce se zeleninou. Přidáme propláchnutou pohanku a červenou čočku a vaříme asi 8 minut. Odstavíme, osolíme, přidáme pepř, balsamico a necháme 15 minut pod pokličkou odstát.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Mrkev
400 g
Petržel
200 g
Celer
200 g
Jedlá sůl
4 g
Ocet Balsamico
40 g
Bobkový list 5 g
0.5 g
Krahulecká klobása 1500 g
300 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Bez lepku Zeleninový bujón 56 g
60 g
Lagris pohanka loupaná 375 g
200 g