Kategorie receptů
Salát z kuřete s jogurtovým přelivem
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
13 g
Doba přípravy
60 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Kuře uvaříme ve slané vodě. Zbavíme ho kostí a kůže a nakrájíme ho na kousky. Rajčata, salátovou okurku a pórek nakrájíme na kousky a promícháme s kuřetem. Osolíme, opepříme, přidáme bazalku a bylinkové koření. Zalijeme jogurtem, do kterého přimícháme rozetřený česnek se solí. Vše dohromady promícháme a podáváme s celozrnným pečivem.
Vytisknout recept (PDF)Okurka hadovka
200 g
Pórek
50 g
Rajčata
100 g
Jedlá sůl
2 g
Kuřecí maso
200 g
Bazalka čerstvá
2 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
150 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g