Kategorie receptů
Salát z červené řepy I.
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
14 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Červenou řepu a celer uvaříme, oloupeme a nakrájíme na nudličky. Připravíme marinádu. Olej, ocet, sůl, pepř, bylinkové koření a sladidlo svaříme a nalijeme na zeleninu a necháme 24 hodin uležet. Poté zeleninu vyndáme z marinády, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a přelijeme bílým jogurtem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
30 g
Červená řepa
160 g
Celer
40 g
Jedlá sůl
2 g
Ocet kvasný lihový 1 l
20 g
Sladidlo Stevie
0.5 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
50 g
Pepř černý mletý 20 g
0.8 g
Olej řepkový
10 g