Kategorie receptů
Salát s rýží, olivami a tuňákem
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
8 g
Doba přípravy
25 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Smícháme ingredience na zálivku: 2 polévkové lžíce kvalitního extra panenského olivového oleje, 2 lžíce citronové šťávy, 1 stroužek česneku,1 lžička medu, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky červené mleté papriky.
Na salát: Těstovinovou rýži připravíme podle návodu. Do mísy dáme rýži s olejem, olivy (12 ks) rozpůlený a vypeckovaný, cibuli nakrájenou nadrobno, hrst petrželky a kopru a tuňáka. promícháme. Zalijeme zálivkou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Česnek
3 g
Jedlá sůl
3 g
Petrželová nať
5 g
Kopr
5 g
Olivy zelené
20 g
Tuňák v olivovém oleji 3x80 g SUN & SEA
160 g
Culinary citronová štáva 100% 1 l
30 g
Paprika sladká 35 g
3 g
Včelí med luční 250 g
6 g
Řepkový olej 250 ml
45 g