Kategorie receptů
Rajčatový salát s cizrnou
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
37 g
Doba přípravy
80 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Cizrnu přes noc namočíme do vody. Vodu pak vylijime a cizrnu uvaříme v nové vodě doměkka cca 60 minut. Mezitím si nakrájíme rajčata na kostičky, sýr a smícháme s cizrnou. Česnek oloupeme a prolisujeme do bílého jogurtu, přidáme bazalku a oregáno. Osolíme, opepříme a všechny ingredience smícháme dohromady.
Vytisknout recept (PDF)Rajčata
500 g
Česnek
20 g
Jedlá sůl
4 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
500 g
Balsýr 200 g
100 g
Bazalka 10 g
4 g
Oregano 10 g
4 g
Pepř černý mletý 20 g
3 g