Kategorie receptů
Marinovaný salát z červené řepy
Počet ingrediencí
5
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
16 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Červenou řepu (ks) umyjeme, oloupeme a nakrájíme na osminky, ze kterých krájíme tenké plátky. Červenou cibuli očistíme, nakrájíme na čtvrtky a dále také na tenké plátky. Řepu i cibuli dáme do misky, zakapeme olejem a přidáme ocet podle chuti. Vše promícháme a necháme v chladu uležet, nejlépe přes noc. Druhý den je nejlepší.
Na ozdobu můžeme na vrch posypat slunečnicovými semínky nebo petrželkou
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Červená řepa
200 g
Ocet Balsamico
10 g
Slunečnicová semínka pruhovaná pražená neloupaná solená
20 g