Kategorie receptů
Treska s pikantní restovanou červenou čočkou
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
29 g
Doba přípravy
35 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Červenou čočku namočíme do vody. (Obvykle se tento druh předem namáčet nemusí, ale my ji budeme dál jen restovat se zeleninou, tak aby změkla). Ve větší pánvi na trošce olivového oleje zprudka orestujeme na měsíčky nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Po chvíli přidáme na kostičky nasekaný lilek a cuketu. Zprudka restujeme, až nakonec na chvilku přidáme na půl rozkrojená cherry rajčata (6 ks) a pokrájené papričky Jalapeňos. Směs nakonec dle chuti dosolíme. Na jiné pánvi z obou stran opečeme osolené a opepřené porce tresky. Podáváme společně i s pikantní pastou Jalapeňos.
Vytisknout recept (PDF)
Cibule volná
40 g
Cuketa
80 g
Lilek
80 g
Rajčata
50 g
Česnek
3 g
Jedlá sůl
4 g
Olivový olej
15 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
10 g
Treska ocasní část
400 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Jalapeno Nacho Krájené 220 kg
5 g