Kategorie receptů
Treska na slanině s cibulí
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
5 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Tresku osolíme, opepříme a rychle opečeme na oleji. Slaninu nakrájíme na nudličky, částečně roztavíme, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, mírně osmahneme, přidáme mletou papriku, necháme zpěnit a zastříkneme vodou. Směs slaniny s cibulí a paprikou přidáme k opečené rybě a dusíme doměkka. Hotovou rybu zdobíme na nudličky nakrájenou kapií.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
120 g
Jedlá sůl
8 g
Staročeská slanina 1,9 kg
60 g
Pitná voda nesycená
80 g
Treska ocasní část
600 g
Kapie červená
40 g
Paprika sladká 35 g
8 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g