Kategorie receptů
Pstruh na bramborech s rajčaty
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
17 g
Doba přípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup přípravy
Do vymazaného pekáčku rozložíme nakrájenou slaninu. Na ní uložíme na kolečka nakrájené brambory a jemně osolíme. Vedle sebe uložíme na kolečka nakrájená rajčata a posypeme sekanou bazalkou. Pstruhy osolíme, vložíme plátek másla a vložíme na rajčata. Zakryjeme a pečeme v troubě při 170°C asi 20 minut. Potom odkryjeme a pečeme ještě 10 minut.
Vytisknout recept (PDF)Brambory
400 g
Rajčata
150 g
Jedlá sůl
5 g
Pstruh duhový kuchaný s hlavou hluboce zmrazený 450 g
600 g
Bazalka čerstvá
2 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
30 g
Váhalova slanina 1,5 kg
100 g