Kategorie receptů
Pečený losos v alobalu s bylinkami
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
5 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Omyté a osušené porce lososa pokapeme citrónovou šťávou a osolíme. Čtverec alobalu uprostřed potřeme změklým máslem. Na tuto potřenou plochu položíme porci lososa. Přidáme dva tenké plátky másla, trochu bylinek a zabalíme. Balíčky naskládáme na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Pečeme 20 minut.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl
2 g
Petrželová nať
5 g
Rozmarýn čerstvý 18 g
2 g
Citróny
50 g
Bazalka čerstvá
4 g
Losos obecný 250 g
300 g
Oregano 10 g
4 g