Kategorie receptů
Pečené dýňové tousty s tuňákem
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
11 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Troubu zahřejeme na 200°C. Vložíme 2 kolečka dýně na pečící papír, potřeme trochou extra panenského olivového oleje a opepříme. Pečeme 30 minut při teplotě na 200°C. Na upečenou dýni položíme plátek kozího nebo ovčího sýra, zkaramelizovanou cibuli, lískové oříšky a přidáme tuňáka v olivovém oleji. Podáváme teplé.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
100 g
Dýně Hokkaido
40 g
Jedlá sůl
3 g
Olivový olej
5 g
Směs ořechů
50 g
Tuňák v olivovém oleji 3x80 g SUN & SEA
160 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g