Kategorie receptů
Lososové karbanátky
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
16 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Do mísy vložíme namletý filet z lososa, strouhanku, nakrájenou jarní cibulku, červenou cibuli a rozklepneme vejce. Osolíme, opepříme, přidáme lžičku koření na ryby a promícháme. Ze směsi vytvarujeme karbanátky a necháme je chvíli odležet. Karbanátky smažíme na rozpálené pánvi 3 minuty z každé strany, servírujeme společně se salátem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Cibulka jarní
100 g
Sádlo
20 g
Losos obecný 250 g
300 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Koření na ryby 25 g
5 g
Strouhanka bez lepku B 500 g
100 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g