Kategorie receptů
Kapr v medové krustě
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
7
Sacharidy na jednu porci
14 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Rybu zvenku i zevnitř osolíme, nasekáme nazhruba 4 cm velké kousky, které narovnáme do zapékací misky vytřené olejem, polijeme směsí medu, rozpuštěného másla, citronové šťávy a kůry a obložíme ořechy. Pečeme při teplotě 200 °C dozlatova. Během pečení poléváme zbylou medovou směsí a výpekem.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl
7 g
Citróny
50 g
Kapr půlka s kůží čerstvá chlazená
1500 g
Olivový olej
30 g
Vlašské ořechy jádra
100 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
100 g