Zavřít reklamu
Kategorie receptů
FILTRACE

Kari rýže

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
82 g
Doba přípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Rýži propláchneme a vložíme do vroucí osolené vody (2,5 dílu vody na 1 díl rýže) s dvěma lžičkami kari. Vaříme 10 -12 minut. Potom slijeme přebytečnou vodu, dokud rýže nezměkne. Přebytečnou vodu slijeme a servírujte.

Vytisknout recept (PDF)
Kari 25 g
10 g
Kari 25 g
Kari 25 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (10g)
Sacharidy 54g 5,4g
Cukry 1,6g 0,2g
Proteiny 9,8g 1g
Tuky 10g 1g
Vláknina 30g 3g
Energie 1149Kj 115Kj
Bez lepku Bez lepku
Lagris rýže basmati 500 g
100 g
Lagris rýže basmati 500 g
Lagris rýže basmati 500 g
Výrobce
Podravka - Lagris a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 77g 77g
Cukry 0,4g 0,4g
Proteiny 7g 7g
Tuky 0,5g 0,5g
Vláknina 1,1g 1,1g
Energie 1474Kj 1474Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá sůl mořská s jodem 1 000 g
2 g
Jedlá sůl mořská s jodem 1 000 g
Jedlá sůl mořská s jodem 1 000 g
Výrobce
K+S Czech Republic a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (2g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku