Kategorie receptů
FILTRACE

Kari rýže

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
84 g
Doba přípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Rýži propláchneme a vložíme do vroucí osolené vody (2,5 dílu vody na 1 díl rýže) s dvěma lžičkami kari. Vaříme 10 -12 minut. Potom slijeme přebytečnou vodu, dokud rýže nezměkne. Přebytečnou vodu slijeme a servírujeme.

Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl
2 g
Jedlá sůl
Jedlá sůl
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (2g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku
Kari 25 g
10 g
Kari 25 g
Kari 25 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (10g)
Sacharidy 54g 5,4g
Cukry 1,6g 0,2g
Proteiny 9,8g 1g
Tuky 10g 1g
Vláknina 30g 3g
Energie 1149Kj 115Kj
Bez lepku Bez lepku
Lagris rýže basmati 500 g
100 g
Lagris rýže basmati 500 g
Lagris rýže basmati 500 g
Výrobce
Podravka - Lagris a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 79g 79g
Cukry 0,5g 0,5g
Proteiny 9g 9g
Tuky 0,5g 0,5g
Vláknina 0,7g 0,7g
Energie 1510Kj 1510Kj
Bez lepku Bez lepku