Kategorie receptů
Domácí bagetky
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
6
Sacharidy na jednu porci
45 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Smícháme vše suché, přidáme mokré suroviny a umícháme těsto (příp. naředíme mlékem). Na plech s pečícím papírem utvoříme mokrýma rukama 6 bagetek, nakrájíme šikmo zářezy, posypeme semínkama a necháme odpočinout, než se zahřeje trouba na 200°C. Vložíme do trouby, pečeme asi 25 minut, ke konci výkon můžeme snížit. Ještě na horké dáme na každou bagetku vločku másla pro vůni
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl
5 g
Sójová mouka hladká odtučněná
20 g
Jihočeský tvaroh tučný 38 % 250 g
250 g
Dr. Halíř trvanlivé mléko polotučné 1 l
70 g
Jizerka přirozeně bezlepková směs univerzální (zelená) 1000 g
300 g
Slunečnicová semínka pruhovaná pražená neloupaná solená
10 g
Olej slunečnicový
40 g
Krajanka máslo 250 g
30 g
Vejce
50 g