Kategorie receptů
Bramborový salát
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
25 g
Doba přípravy
60 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na libovolné kousky. Cibuli nasekáme na jemno a uvaříme v 2 dcl vody. Do tohoto nálevu přidáme sůl a lžíci hořčice a láku z nakládaných okurek. Touto směsí zalijeme brambory a přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu, kyselé okurky a vejce. Vše promícháme s jogurtem a majonézou. Na závěr dle chuti opepříme.
Vytisknout recept (PDF)Brambory
100 g
Cibule volná
50 g
Mrkev
50 g
Petržel
50 g
Celer
50 g
Jedlá sůl
2 g
Majonéza Master 180ml
40 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
120 g
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
50 g
Hořčice plnotučná 100 g
10 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g