Kategorie receptů
Cibulačka
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
17 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Na sádle opečeme cibuli nakrájenou na tlustší kolečka, zalijeme vývarem a chvíli povaříme, aby změkla. Polévku opepříme, případně podle chuti ještě dosolíme. Do ohnivzdorných misek rozdělíme porce chleba, který jsme nakrájeli na kostičky a osmažili na sádle. Posypeme tvarůžky nakrájenými na malé kousky, zalijeme polévkou a dáme prudce zapéct do předehřáté trouby.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
250 g
Jedlá sůl
3 g
Sádlo
25 g
Jihočeský syreček 0,1% 90 g
360 g
Pitná voda nesycená
1500 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Podravka hovězí bujón kostky 60 g
20 g