Kategorie receptů
Roláda z panenky s bazalkovým pestem
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
3 g
Doba přípravy
30 minut
Postup přípravy
Vepřovou panenku rozkrojíme na velký plát, naklepeme, osolíme, opepříme čerstvě namletým pepřem a necháme 20 minut v chladu. Pak maso potřeme pestem a posypeme sýrem. Opatrně zavineme do rolády. Nakrájíme na menší kousky, které napichujeme na grilovací jehly. Dáme je do zapékací misky, podlijeme červeným vínem. Pečeme při mírné teplotě. V průběhu pečení podléváme výpekem.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl
4 g
Svatovavřinecké pozdní sběr víno suché červené 0,75 l
200 g
Vepřová panenka
400 g
Parmazán 100 g
50 g
Pepř čtyř barev celý 16 g
3 g