Kategorie receptů
Spaghetti s vepřovou krkovicí, žampióny a pórkem
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
131 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme v dobře osolené vodě a scedíme. Na olivovém oleji orestujeme vepřovou krkovici nakrájenou na menší kouksy, stroužek česneku nakrájený na slabý plátky, červenou cibuli na slabé plátky a žampiony na menší kousky. Přidáme pórek nakrájený na nudličky, kapii na slabé plátky a uvařené těstoviny, ochutíme sójovou omáčkou, pepřem a dobře promícháme. Na talíři ozdobíme petrželkou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Pórek
50 g
Česnek
2 g
Jedlá sůl
2 g
Petrželová nať
2 g
Žampión zahradní 500 g
150 g
Kapie červená
60 g
Kukuřičné těstoviny Sam Mills - Špagety 500 g
300 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Bez lepku Sójová omáčka 160 ml
40 g