Kategorie receptů
Panenka v krustě z hořčice Dijon
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
12 g
Doba přípravy
35 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Vepřovou panenku očistíme, omyjeme. Suroviny na krustu vejce, hořčici (2 ČL), sojovou omáčku (2 ČL), solamyl (3 PL), sůl a pepř pořádně promícháme. Do připravené krusty vložíme maso a necháme 60 minut uležet. Do pánve s rozehřátým olejem vložíme panenku a osmažíme ze všech stran. Na plech s pečícím papírem dáme osmažené maso a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C cca 25 minut.
Vytisknout recept (PDF)Vejce
50 g
Jedlá sůl
1 g
Vepřová panenka
250 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Bez lepku Sójová omáčka 160 ml
15 g
Olej slunečnicový
20 g
Solamyl 200 g
40 g