Kategorie receptů
Žába v díře
Počet ingrediencí
14
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
42 g
Doba přípravy
35 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Pekáč vymastíme olejem nebo sádlem. Na spod dáme část nakrájené cibule na větší kusy. Na ni poklademe rozkrojené klobásy a zbytek cibule nasypeme na ně. Dáme do předehřáté trouby na 220°C na 15-20 minut. Mezitím smícháme v míse mouku, mléko, černé pivo, 2 vejce, hořčici, sůl, pepř a bylinky. Následně nalijeme těsto na opečené klobásy. Stáhneme troubu na 180° a pečeme dalších 30 minut.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
100 g
Vejce
100 g
Jedlá sůl
2 g
Rozmarýn čerstvý 18 g
1 g
Tymián čerstvý
4 g
Bazalka čerstvá
1 g
Oregáno drcené
1 g
Sádlo
40 g
Krahulecká klobása 1500 g
800 g
Bezlepkový ležák 0,5 l
150 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
1,5% UHT mléko Mlékárna Pragolaktos 0,5 l
150 g
Kukuřičná mouka Harimasa 1 kg
150 g