Kategorie receptů
FILTRACE

Selský bůček s rýží

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
48 g
Doba přípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Po otevření skleničky opatrně posbíráme tuk nahoře. Tuk rozpustíme ve vhodné nádobě – kotlík, větší pánev. Propláchnutou a osušenou rýži na něm malinko orestujeme a následně podlijeme vodou tak, aby hladina byla těsně nad rýží. Pomalu vaříme, začne-li se rýže připékat, přidáme vodu. Až je rýže měkká, přidáme okapané maso ze skleničky a promícháme. Můžeme dochutit zbylým nálevem ze skleničky a dozdobit lučními nebo zahradními bylinkami (tymián, mateřídouška, saturejkou horskou.

Vytisknout recept (PDF)
Saturejka 10 g
1 g
Saturejka 10 g
Saturejka 10 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.5g)
Sacharidy 69g 0,3g
Cukry
Proteiny 6,7g 0g
Tuky 5,9g 0g
Vláknina 46g 0,2g
Energie 1142Kj 6Kj
Bez lepku Bez lepku
Selský bůček s cibulkou 280 g
280 g
Selský bůček s cibulkou 280 g
Selský bůček s cibulkou 280 g
Výrobce
VÁHALA a spol. s r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (140g)
Sacharidy 0,8g 1,1g
Cukry 0,5g 0,7g
Proteiny 12g 17g
Tuky 36g 50g
Vláknina
Energie 1547Kj 2166Kj
Bez lepku Bez lepku
Rýže loupaná varné sáčky 400 g
120 g
Rýže loupaná varné sáčky 400 g
Rýže loupaná varné sáčky 400 g
Výrobce
Podravka - Lagris a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (60g)
Sacharidy 78g 47g
Cukry 0,5g 0,3g
Proteiny 7,9g 4,7g
Tuky 0,5g 0,3g
Vláknina 0,5g 0,3g
Energie 1480Kj 888Kj
Bez lepku Bez lepku