Kategorie receptů
Karbanátky plněné nivou
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
7 g
Doba přípravy
35 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Do mletého masa přidáme vejce, osolíme, okořeníme kořenící směsí Mletá masa a strouhankou zahustíme na hustou hmotu. Nivu nakrájíme na špalíčky, každý špalíček obalíme vrstvou připraveného mletého masa, obalíme ve strouhance a na rozehřátém oleji osmažíme. Podáváme s tatarskou omáčkou, zeleninovým salátem a vařeným bramborem.
Vytisknout recept (PDF)Mleté maso míchané
500 g
Jihočeská Niva 50 % 110 g
200 g
Směs na mletá masa 30 g
5 g
Strouhanka bez lepku B 500 g
40 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
3 g
Olej slunečnicový
30 g