Kategorie receptů
Hovězí Stroganov
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
7 g
Doba přípravy
60 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudle, osolíme a opepříme. Maso opečeme na oleji, přidáme nakrájenou cibuli, společně krátce podusíme, přisypeme mouku, za stálého míchání maso osmahneme a mírně podlijeme vodou. Poté přidáme protlak, smetanu, máslo a citrónovou šťávu a promícháme. Směs dosolíme dle potřeby a podusíme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
60 g
Jedlá sůl
12 g
Citróny
20 g
Hovězí přední
400 g
Pitná voda nesycená
160 g
Jizerka přirozeně bezlepková směs univerzální (zelená) 1000 g
16 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
10% UHT smetana Mlékárna Pragolaktos 0,5 l
80 g
Olej řepkový
40 g
Krajanka máslo 250 g
20 g