Kategorie receptů
Hamburský guláš
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
11 g
Doba přípravy
60 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Na oleji osmahneme cibuli, přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, opečeme, přidáme sůl, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme nakrájené vepřové maso, okmínujeme, přidáme majoránku a sladkou papriku. Dusíme vše doměkka. Přidáme mouku, promícháme a chvíli povaříme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
60 g
Jedlá sůl
3 g
Kmín celý
4 g
Hovězí přední
70 g
Vepřové maso (kotlety)
70 g
Majoránka 7 g
3 g
Paprika sladká 35 g
6 g
Mouka jáhlová nativní 300 g
12 g