Kategorie receptů
Voňavá srdíčka
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
35
Sacharidy na jednu porci
17 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
200 g bílé chlebové mouky Doves Farm, 200 g bílé směsi Doves Farm, 250 g tuku, 200 g ořechů
120 g moučkového cukru, 1 vejce, citronová kůra, 4 hřebíčky - pomleté, 1/2 čl skořice, 1 čl kakaa. Ze všech ingrediencí vypracujeme hladké těsto. Zabalíme do igelitové folie a necháme i dva dny odležet v ledničce. Vyválíme a vykrajujeme srdíčka.
Pečeme při 180°C. Obalujeme v cukru (120 g) s vanilkou (40 g).
Vytisknout recept (PDF)
Vejce
50 g
Vlašské ořechy jádra
200 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
250 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
40 g
Cukr moučka
220 g
Hřebíček celý 30 g
1 g
Citronová kůra strouhaná 25 g
1 g
Skořice mletá 40 g
3 g
Směs bílá chlebová bez lepku 1000 g
200 g
Směs bílá bez lepku 1000 g
200 g