Kategorie receptů
Linecké sušenky
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
26
Sacharidy na jednu porci
16 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Suroviny zpracujeme v těsto, pokud je těsto hodně řídké, přidáme mouku. Těsto rozdělíme na dvě poloviny, do jedné zapracujeme lžíci kakaa. Těsto necháme v chladu odpočinout. Pečeme na 160°C do růžova. Vychlazené slepujeme marmeládou, obalujeme nebo máčíme v čokoládě.
Vytisknout recept (PDF)
Jihočeské máslo 82 % 250 g
200 g
Směs bílá chlebová bez lepku 1000 g
150 g
Směs bílá bez lepku 1000 g
150 g
Med květový luční 900 g
100 g
Holandské kakao 100 g
10 g
Čokoláda na vaření 100 g
100 g