Kategorie receptů
Kokosové hvězdičky
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
35
Sacharidy na jednu porci
12 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Dobře vypracované těsto zmouky, 80 g cukru, 150 g kokosu, 35 g kakaa a 220g tuku. Necháme v chladu odpočinout. Odležené těsto vyválíme a vykrajujeme hvězdičky. Pečeme při 170°C. Vychlazené hvězdičky slepujeme krémem: utřeme 80 g másla s 80 g cukru. Přidáme lžičku kakaa, 3 lžíce rumu a 80 g mletých ořechů. Máčíme v čokoládě a ozdobíme oříškem.
Vytisknout recept (PDF)
Vlašské ořechy jádra
80 g
Cukr moučka
160 g
Kokos strouhaný
150 g
Směs bílá chlebová bez lepku 1000 g
100 g
Směs bílá bez lepku 1000 g
100 g
Krajanka máslo 250 g
340 g
Holandské kakao 100 g
40 g