Kategorie receptů
Jablko-skořicová buchta
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
10
Sacharidy na jednu porci
39 g
Doba přípravy
35 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Smícháme dohromady mouku, cukr, skořici, kypřící prášek, rozinky a nastrouhaná 4 jablka. Přidáme rozmíchaná 2 vejce s mlékem a rozpuštěným tukem. Nalejeme do dortové formy a pečeme zhruba na 190 stupňů 35 minut. Vršek posypeme lžící skořice s cukrem a pečeme dalších 10 minut.
Vytisknout recept (PDF)Vlašské ořechy jádra
20 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
50 g
Dr. Halíř trvanlivé mléko polotučné 1 l
100 g
Cukr krystal
125 g
Rozinky
50 g
Skořice mletá 40 g
5 g
Rýžová mouka bez lepku 1000 g
250 g
Vejce
100 g
Jablka červená
200 g