Kategorie receptů
Čokoládové mufiny
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
10
Sacharidy na jednu porci
51 g
Doba přípravy
35 minut
Bez lepku
Postup přípravy
V misce smícháme všechny suché ingredience a poté teprve vmícháme suroviny tekuté. Těsto nandáme lžící do formiček na muffiny a pečeme při 150 °C asi 30-40 minut (zkoušíme špejlí). Pokud používáme silikonové formičky, necháme v nich muffiny zchladnout a teprve poté je vyndáme. Při pečení v teflonové formě vyložené papírovými košíčky velmi opatrně vyndáme krátce po upečení, aby se muffiny nezapařily.
Vytisknout recept (PDF)Holandské kakao 100 g
20 g
Jihočeské mléko trvanlivé polotučné 1,5% 1 l
250 g
Ocet jablečný zlatý
5 g
Cukr krystal
100 g
Rýžová mouka bez lepku 1000 g
500 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
1 g
Olej slunečnicový
100 g
Solamyl 200 g
7 g
Kypřící prášek do pečiva 12 g
6 g