Kategorie receptů
FILTRACE

Puding čokoládový

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
26 g
Doba přípravy
5
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Z odměřeného 0,5 litra mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40 g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vysypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Nalijeme do misek a necháme vychladnout.

Vytisknout recept (PDF)
Cukr krystal
40 g
Cukr krystal
Cukr krystal
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (20g)
Sacharidy 100g 20g
Cukry 100g 20g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 1700Kj 340Kj
Bez lepku Bez lepku
0,3% UHT mléko Mlékárna Pragolaktos 1 l
40 g
0,3% UHT mléko Mlékárna Pragolaktos 1 l
0,3% UHT mléko Mlékárna Pragolaktos 1 l
Výrobce
Mlékárna Pragolaktos, a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (20g)
Sacharidy 4,9g 1g
Cukry 4,9g 1g
Proteiny 3,4g 0,7g
Tuky 0,3g 0,1g
Vláknina
Energie 152Kj 30Kj
Bez lepku Bez lepku
1,5% UHT mléko Mlékárna Pragolaktos 0,5 l
200 g
1,5% UHT mléko Mlékárna Pragolaktos 0,5 l
1,5% UHT mléko Mlékárna Pragolaktos 0,5 l
Výrobce
Mlékárna Pragolaktos, a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 4,9g 4,9g
Cukry 4,9g 4,9g
Proteiny 3,3g 3,3g
Tuky 1,5g 1,5g
Vláknina
Energie 195Kj 195Kj
Bez lepku Bez lepku