Kategorie receptů
Čokoládová pěna s pečeným ananasem a malinami
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
39 g
Doba přípravy
30 minut

Postup přípravy
Smetanu přivedeme k varu, stáhneme ze sporáku a přidáme čokoládu, 3/4 másla a med, vše dobře promícháme a necháme vychladnout. Po zchladnutí vyšleháme. Ananas očistíme a nakrájíme na kolečka, střed vykrojíme. Kolečka ananasu opékáme na rozpuštěném zbylém másle s cukrem dozlatova. Nakonec podáváme kolečka ananasu na talíři, ozdobíme stříkanou čokoládovou pěnou a rozpuštěnou malinovou polárkou, kterou ještě promícháme jako omáčku.
Vytisknout recept (PDF)Ananas
400 g
Cukr krystal
20 g
Milkin smetana ke šlehání 33% 250 ml
400 g
Krajanka máslo 250 g
110 g
POLÁRKA HOGO FOGO Tripple malina 88 ml
88 g
Hořká čokoláda 100 g
175 g