Kategorie receptů
Špagetová dýně s hummusem
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
24 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Předehřejeme si troubu na 200°C. Špagetovou dýni rozkrojíme napůl a vybereme semínka. Vložíme do dýně trochu ghí nebo másla, osoímel ji, dáme do ní bylinky a dáme péct cca 25 minut. Po 25 minutách ji vyndáme z trouby a vložíme do ní svůj oblíbený hummus a pečeme dalších 10 minut. Servírujeme na talíř - pozor velmi horké. Vezmeme vidličku a od začátku do konce dýně děláme vidličkou špagety s delikatesní omáčkou z hummusu.
Vytisknout recept (PDF)Dýně Hokkaido
400 g
Jedlá sůl
4 g
Rozmarýn čerstvý 18 g
5 g
Tymián 10 g
5 g
Ghí přepuštěné máslo 760 ml čisté
20 g