Kategorie receptů
Budapešťská pomazánka
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
5 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Máslo pokojové teploty dobře promícháme s tvarohem a smetanou. Přidáme jemně nasekanou cibuli, kapii nakrájenou na malé kostičky, sladkou papriku, osolíme a opepříme. Necháme alespoň půl hodiny odležet v lednici. Ozdobené řeřichou podáváme s čerstvým pečivem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
30 g
Jedlá sůl
3 g
Jihočeská smetana ke šlehání 33% 250 ml
30 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
45 g
Kapie červená
40 g
Paprika sladká 35 g
8 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g