Kategorie receptů
Tuňákový salát se sardinkovým krémem
Počet ingrediencí
14
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
9 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Příprava sardinkového krému: Umixujeme sardinky, tavený sýr, vodu, přidáme trochu oleje, abychom dosáhli lahodného krému jemné textury. Dáme vychladit do ledničky. Na talíř dáme několik lžic sardinkového krému, poskládáme zeleninu olivy, uvařená vajíčka a nakonec tuňáka Calvo. Osolíme, ozdobíme nakrájenou cibulkou a podáváme.
Vytisknout recept (PDF)Rajčata
60 g
Pažitka
5 g
Olivový olej
10 g
Cibulka jarní
20 g
Olivy zelené
30 g
Vlašské ořechy jádra
40 g
Špenátové listy
200 g
Primator tavený sýr 45% 140 g 8D
80 g
Křupavé feferony 720 ml. Ručně skládané!
20 g
Tuňák v olivovém oleji 3x80 g SUN & SEA
80 g
Pitná voda nesycená
80 g
Sardinky v olivovém oleji 120 g SUN & SEA
120 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g