Kategorie receptů
Hovězí nudličky Stroganoff
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
7 g
Doba přípravy
35 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky 4 cm dlouhé a 1 cm silné. Žampiony nakrájíme na větší kousky. V pánvi rozpálíme olej, přidáme nudličky a zprudka opečeme. Maso vyndáme z pánve, osolíme a opepříme. Do výpeku přilijeme vody a přimícháme jíšku. Krátce povaříme. Přidáme hořčici, pyré, smetanu a promícháme. Přidáme žampiony a 5 minut povaříme. Okurky nakrájíme podélně na čtvrtky a vložíme s cibulkami a masem do omáčky.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl
6 g
Olivový olej
30 g
Rajčatové pyré 200 g
20 g
Žampión zahradní 500 g
100 g
Hovězí zadní
800 g
Jihočeská smetana ke šlehání 33% 250 ml
100 g
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
70 g
Stříbřité cibulky 370 ml a 1700 ml. Křehké a chutné!
100 g
Pitná voda nesycená
200 g
Hořčice plnotučná 100 g
10 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g